Vad kan vi hjälpa dig och ditt bolag med?

Våra verksamhetsområden

Landningssida

För att attrahera och engagera potentiella kunder till din verksamhet är det avgörande att din landningssida är visuellt tilltalande och skapad med professionell precision.

Genom en skräddarsydd och sökmotoroptimerad design, säkerställer vi att din webbplats rankas högt i sökmotorernas resultat och når ut till en bredare publik.

CRM-system

Vi förstår att anskaffning av nya kunder och upprätthållandet av välmående relationer med dina befintliga kunder är av yttersta vikt för din verksamhet.

För att nå dessa mål har vi specialiserat oss på att optimera och effektivisera både din online-närvaro och kundhanteringsprocess.

Marknadsföring

Genom att sammansmälta konstnärlig kreativitet med teknisk skicklighet strävar vi efter att skapa en digital närvaro som inte bara berättar din berättelse på ett unikt och övertygande sätt, utan också guider besökarna mot meningsfulla interaktioner och konverteringar.

Välkommen att höra av dig för att lära dig mer.

Vanliga frågor om våra tjänster

Vad är en landningssida?

En landningssida är som entrén till ditt digitala hem - en välkomnande plats där besökare först landar när de klickar på en länk eller annons.

Tänk dig att du bjuder in gäster till ditt party; du vill väl att de genast ska känna sig bekväma och förstå vad festen handlar om, eller hur? På samma sätt är en landningssida designad för att omedelbart fånga besökarens uppmärksamhet och vägleda dem mot det du vill att de ska göra, vare sig det är att köpa något, prenumerera på nyhetsbrevet eller bara lära sig mer om din fantastiska värld. Så, om du vill göra ett starkt första intryck och öka konverteringarna, är en lockande landningssida nyckeln!

Vad är ett CRM-system?

Tänk på ett CRM-system som en digital kontaktbok för ditt företag.

Precis som du skulle ha en lista över dina vänner med deras namn, födelsedagar och intressen, hjälper CRM dig att hålla koll på dina kunder och deras interaktioner med ditt företag.

Så, när du får en ny kund, lägger du till deras namn, kontaktinformation och alla viktiga detaljer i din digitala kontaktbok (CRM-systemet). När du sedan har samtal, gör affärer eller skickar e-post till den kunden, registreras det också i CRM-systemet. På så sätt har du alltid en sammanfattning av dina kundrelationer på ett ställe.Det är som att ha superminnet för ditt företag, vilket gör det enklare att skapa personliga och meningsfulla interaktioner med dina kunder.

Du kan också använda det för att följa trender, se vilka produkter eller tjänster som är mest populära, och göra smartare affärsbeslut. I grund och botten är det din digitala assistent för att skapa starka och långsiktiga kundrelationer.

Hur kan ni hjälpa mig att marknadsföra mitt bolag?

Att annonsera ditt företag på Instagram och Facebook är som att öppna ditt eget skyltfönster till världen.

Dessa plattformar, med sina miljarder användare, utgör en expansiv digital marknadsplats där du kan nå din målgrupp direkt och skapa en stark närvaro.Instagram är den visuella berättelsens plattform, där ditt företag kan locka kunder genom att dela ögonblicksbilder och inspirerande visuella intryck.

Facebook, å andra sidan, är som en interaktiv community board där du kan engagera kunder genom att dela innehåll, skapa evenemang och bygga en lojal följarskara.Genom att annonsera på dessa plattformar får du inte bara exponering utan också möjligheten att rikta annonser specifikt till din målgrupp baserat på intressen, ålder och geografisk plats. Det ger dig kraftfulla verktyg för att skapa personliga och relevanta kampanjer.

Så, om du vill öka synligheten för ditt företag, engagera kunder och driva försäljning, är Instagram och Facebook det digitala drömteamet som öppnar dörrarna till en global publik och skapar en stark koppling mellan ditt varumärke och potentiella kunder.

Vad kostar era tjänster?

Detta varierar givetvis beroende på vad du behöver hjälp med och omfattningen av arbetet. Ni är varmt välkomna att kontakta oss för att få en uppskattning av vad ert projekt kan kosta.

Vad är ledtiden på ett beställt arbete?

Ännu ett fall av ''det beror på..''.

Som ni säkert förstår tar det betydligt längre tid att skapa en hemsida med olika funktioner samt annonsering därtill, än att skapa content för en enkel marknadsföringskampanj.

För att få en mer korrekt ledtid, kontakta oss för att diskutera era specifika behov.

Hantera dina kunder genom vårt CRM-system

Följ ditt företags prestationer genom att ha tillgång till datapunkter från sociala medier

Är du intresserad av att ta ditt företag till en ny nivå?

Att hitta kunder i nischade branscher kan ibland likställas till att leta nål i höstack. Någonstans finns kunden, det gäller att hitta ett kostnadseffektivt sätt att hitta dem och inte bränna dyrbara kronor i annonsdjungeln tillika Facebook & Google.


När kunden väl hittat din annons är nästa steg att konvertera denna lead till en betalande kund, där hjälper Norrbris dig att öka förutsättningarna genom att ha en representativ landningssida som kunderna kan lita på och som utstrålar professionalitet.

Låter detta intressant? Kontakta oss nedan.

Definitionen av rätt kund

Som företagare har alla sin egna målgrupp man vill nå ut till, även fast du har en utmärkt tjänst eller produkt kan det vara svårt att hitta rätt kunder som är villiga att betala för denna.

Med vår beprövade marknadsföringsstrategi och kunskap inom design med fokus på kundkonvertering hittar vi och hjälper dig få in betalande kunder.

Låt oss samarbeta för att förstå dina specifika behov och utveckla en skräddarsydd strategi som optimerar din marknadsföring och design för att locka, engagera och konvertera den rätta målgruppen till lönsamma kundrelationer.

Känner du dig vilsen?

Det är okej, klicka på knappen nedan så får du nog svar på din fråga.

©2023 Norrbris - Ett varumärke under Latell Invest AB - Org.nr: 559431-8593

Fullständiga rättigheter - Begränsade skyldigheter